Feed

En stolt holdkaptajnVi forsøgte med hjælp fra flere vejr-apps at finde et godt tidspunkt for kampstarten, men da dagen startede med uafbrudt regn i 1,5 time måtte vi udskyde til kl. 13.30.

Jeg var taget derop for at besigtige banerne og der var meget vand på dem. Så jeg forsøgte at skubbe rundt på vandet og heldigvis kom Richard mig til undsætning. Ved fælles hjælp fra flere at klubbens medlemmer lykkedes det at gøre alle baner klar til vores gæster og vi kunne afvikle en meget spændende holdkamp.

Men inden jeg vil berette om kampens forløb vil holdet gerne takke alle de medlemmer der hjalp med klargøring og mødte op for at bakke os op. Det er virkelig fedt at opleve sådan en opbakning om klubbens 3. divisions hold…

Vi startede alle singlerne samtidigt og jeg var første mand til at færdiggøre min kamp. Jeg mødte en ”eksamensramt” 3.g’er Mikkel Mohrdieck i første singlen og jeg formåede at holde ham ude af kampen i første sæt, som jeg vandt overbevisende med 6-1. I andet sæt fik han gang i sin imponerende serv og forhånd, men rutinen vandt til sidst andet sæt med 6-4.

Jeg kunne så følge en resultatmæssig tæt kamp i 2. singlen. Kenni var startet i sin sædvanlige hårdtslående spillestil og han vandt 6-4 og var foran med 4-1 i andet sæt. Som han efter kampen sagde ”så vandt jeg ikke mere…. ”. Strengene i de to medbragte ketchere holdt ikke og Kenni måtte låne én af mine ketchere. Det hjalp desværre ikke og andet sæt blev tabt 6-4. Derved måtte de ud i en matchtiebreak, som Michael Jensen vandt med 10-6.

Så fulgte vi Sten’s tætte kamp i 4. single mod Jan Mohrdieck, hvor Sten vandt første sæt med 7-2 i en tiebreak. Sten var storspillende og vores Super-server kunne juble efter at vinde andet sæt med 6-3.

Morten fastholdt spændingen i holdkampen, hvor han efter flot og sikkert spil vandt første sæt med 6-3. Desværre vandt Matias Jørck andet sæt med samme cifre og kampen skulle derfor afgøres i en disciplin Morten helst ønskede DTF fjernede fra regelsættet….resultatet blev en nederlag på 10-3 i matchtiebreaken – bedre held næst gang…

De to doubler blev lige så tætte som singlerne. Kenni og undertegnede mødte Mikkel og Michael. Begge par vandt et sæt med 6-4 og dermed skulle vi ud i endnu en matchtiebreak, som vi vandt i overbevisende stil med 10-4.

Så havde Morten og Sten muligheden for at sikre en overraskende sejr til Erritsø. De kæmpede bravt men måtte se modstanderne vinde første sæt med 7-5. I andet sæt havde de flere sætbolde men desværre tabte de i en tiebreak og dermed kampen.

Så skulle vores holdkamp afgøres i en Golden Matchtiebreak. Da vi havde vundet flest sæt, måtte vi starte med at tage en kamp ud og det endte med at Sten skulle ud i en nervebidende tiebreak til 10 mod Jan. Den startede bedst for Svendborg og Jan kom hurtigt foran. Ved 9-7 havde han to matchbolde, som Sten flot afværgede. Men desværre vandt Jan de to efterfølgende point og holdkampen endte 4-3 til vores gæster.

Flot kæmpet af alle mand og endnu engang tusind tak for den store opbakning.

 

// Holdkaptajnen.