Feed

Dødsfald og mindeord

Gunnar Ravn er søndag den 5. september stille sovet ind omgivet af sin familie. Gunnar blev 87 år og var i mange år et synligt og aktivt fyrtårn i vores klub, EGIF Tennis. Han var i 12 år fra 2003 til 2015 klubbens formand. Gunnar er dermed den formand, der indtil videre har haft den funktion i længst tid i klubbens historie. Gunnar var et engageret forenings-menneske både i sit eget lange frivillige virke for klubben og ved overdragelsen af formands-stafetten til mig - den gode klubånd skulle bæres videre. Gunnar vil blive savnet og husket i klubben som et stærkt led i den lange og brede kæde af frivillighed, der fortsat i hans ånd er en del af klubbens DNA.

Mon ikke "Ravnen" fortsat vil følge klubben fra sin himmelstjerne.

Æret være Gunnar's minde.

Hans Martin på hele klubbens vegne

Flot afslutning på sæsonen

Christian skriver:
EGIFs hold i +55/60 vandt i går onsdag med 5-1 ude over Odder i den sidste puljekamp for holdets vedkommende. Det betyder en foreløbig 1. plads for en kamp mere.

Læs mere: Flot afslutning på sæsonen

Der har vi ikke prøvet før.....

Dagens holdkamp i 3. division på udebane mod Næsby 1 blev på mange måder en historisk dag.De første 3 singler blev afsluttet og vundet indenfor samme minut – det har vi ikke prøvet før….

Læs mere: Der har vi ikke prøvet før.....

En stolt holdkaptajn

En stolt holdkaptajn siger tak for en god klubdag….

Efter af have været i dialog med holdkaptajnen for dagens modstandere fra Svendborg flere gange lørdag og søndag måtte vi erkende at vi ikke er herre over vejret over vores tennisanlæg.

Læs mere: En stolt holdkaptajn

2 flotte sejre

2 flotte sejre

Holdkaptajn Christian skriver:
EGIFs hold i +55/60 har været i aktion både onsdag og fredag (udsat kamp) hjemme mod Århus 1900 og ude mod Horsens i Jyllands/Fynsserien og begge gange med stor succes. Begge kampe blev vundet med 5-1. Det betyder en aktuel førsteplads.

Læs mere: 2 flotte sejre

Super præstation v/ JM 2021

Christian har sendt flg.:
Jesper Walsted og jeg har grundlovsdag spillet Jyske Mesterskaber for veteraner i Odder. Jesper mødte i kvartfinalen i herresingle 60+ Leif Nielsen (ALTS) og tabte i en glimrende kamp på højt niveau 6-1, 6-3 – trods de forholdsvis klare cifre en meget lige kamp.

Læs mere: Super præstation v/ JM 2021

En holdkamp der næsten "druknede"

En kold og våd dag på banerne. (Hans skriver):

 Dagen startede med en inspektion af banerne kl. 8.00 – vejret har været meget vådt det sidste døgn og vejrudsigten lovede mere regn.

Læs mere: En holdkamp der næsten "druknede"

Udekamp i Kolding

Morten skriver:
Så har Massimo og jeg været ude og spille første kamp for 2. holdet (Erritsø3) i gruppe 5. På udebane imod KIF4. Det blev en god kamp...

Læs mere: Udekamp i Kolding

4 sejrglade gutter

Så kom årets første sejr i hus.
Som det ses af billedet, var det 4 glade mænd der kørte hjem fra Vester Skerninge efter årets første holdkamp i 3. division.

Læs videre om kampens udvikling4 sejrglade gutter

Side 1 ud af 5