Feed

Kom godt i gang

Kære Tennisspiller                       

Den nye udendørs sæson 2021 starter med standerhejsningen søndag den 18. april kl. 13.00. Vi håber selvfølgelig, du/I vil fortsætte med at spille tennis i EGIF-Tennis i den kommende sæson. Vi håber at se mange af Jer til standerhejsningen, hvor der er en lille forfriskning.

InSport fra Aarhus vil komme til standerhejsningen og præsentere et større udvalg af tennisudstyr til nedsatte priser.

Booking af baner foregår også i år online via klubbens hjemmeside ved brug af personligt medlemsnr. og adgangskode. Nye medlemmer får tildelt medlemsnr. og nøgle til baner/klubhus af kassereren, Bjarne Axelsen.

Bolde kan købes i løbet af sæsonen for 80 kr. pr. rør.  

Hvis du har fået nyt tlf. nr., email eller skiftet adresse bedes du venligst hurtigst muligt kontakte kasserer Bjarne Axelsen, tlf. 3024 0165.

Der er snart tilmelding til holdturneringerne under DGI og JTU. Holdlederne fra ”gamle” og evt. nye hold bedes snarest melde tilbage til Thomas Hytting om holdet fortsætter eller ej i år. En holdoversigt findes på klubbens hjemmeside.

Alle, der er nogenlunde øvede tennisspillere, har muligheder for at finde et hold med passende spilniveau. At spille på hold for EGIF Tennis er både sjovt, en spændende konkurrence og giver gode kontakter også til andre klubber.

Også i 2021 er der tilbud om ugentlig træning for juniorer, senior øvede, senior turneringsspillere. En oversigt for klubbens ugentlige træning findes på hjemmesiden.

Prøv at spille tennis!! På onsdage fra maj måned mell. kl. 18.30-20.00 (dog undtaget skolesommerferien) inviterer vi alle nysgerrige, interesserede og måske kommende tennisspillere til at komme ind på banerne og prøve sig ud i sporten. Vi har ketcher, bolde og kvalificeret træner til rådighed. Der er ingen tilmeldingspligt – MØD BARE OP.

Skulle du være en spiller, der for tid tilbage lagde ketcheren på hylden grundet manglende tid ved "tilvæksten af "småbørn" i familien, men nu igen har fundet tid og lyst til at komme i gang eller er du den helt "rå nybegynder" - så kig endelig forbi tirsdag eftermiddag/aften, hvor der er niveauopdelt træning forestået af uddannede trænere og få en snak og et par prøvetimer. Det koster kun dig/Jeres tilstedeværelse iført et par sportssko (finriflet sål). Se programmet for tirsdag - HER 
Juniortræninger er om torsdagen, hvis din datter eller søn havde interesse i at prøve,

Det årlige klubmesterskab for juniorer og seniorer afholdes også i 2020 i juli-september måned.

Har du spørgsmål til klubben, kan du kontakte formanden Hans Martin Brøndum, tlf. 4033 4502 eller Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Vi vil gerne hurtigt i gang med Mandagstennis (doubleturnering hver mandag i hele udendørs sæsonen). Det er derfor vigtigt, at du snarest og senest 24. april (for maj) skriver dig på de fremlagte lister i klubhuset. Der er lister for hele sæsonen.


Kontingentet for medlemskab i EGIF Tennis er:

Ungdomsspillere, d.v.s. spillere under 18 år kr.   400
Seniorer kr.   700
Familieabonnement kr. 1.400
Formiddagspensionister og studerende (med studiekort) kr.   425

Gæstespiller:

Når / hvis man vil spille med en gæst, reserverer man en tid til sig selv og bruger et af følgende gæstenumre: 381-382-383-384
Der sendes så automatisk en mail til kassereren, med oplysning om spilletid og hvem der har reserveret.
Når man så skal spille, betales 75 kr. pr. gæst, som enten lægges i en kuvert i postkassen i klubhuset med oplysning om hvem der har betalt, men kan også betales via MobilePay - tlf. 49263

 

Et familieabonnement omfatter far og mor plus hjemmeboende børn.

Indbetalingen af kontingentet kan ske på følgende måde:

a: Via homebanking i Jutlander Bank regnr. 7410, kontonummer 2076638856 – EGIF TENNIS

b: MobilePay tlf.nr. 49263 (nyt 5-cifret nummer).

Ved a og b: Husk at oplyse jeres eget navn  og adresse + evt. medlemsnummer.

c: Ved standerhejsningen den 18. april kl. 13 - 16

d: Hos kassereren Bjarne Axelsen, mobiltelefon 3024 0165

Er du ny i klubben og gerne vil spille tennis hos os har du mulighed for at udfylde en INDMELDELSESBLANKET - som vil tilgå kassereren, hvorefter du vil blive kontaktet.

Vi glæder os til at se dig/Jer på banerne i 2021 og ønsker dig/Jer en god sæson.   

         De bedste tennishilsner fra bestyrelsen i EGIF Tennis.